blank

Onze specialiteit: terugbrengen in nieuwstaat van huurwoningen van expats voordat de inventaris wordt opgemaakt Brussel, Wallonië en Vlaanderen

Bent u expat en gaat u België binnenkort verlaten? Dan heeft u zeker hulp nodig voor het reinigen en terug in nieuwstaat brengen van uw huurappartement of -huis: doe een beroep op GMFC! Wij zorgen voor alles en garanderen dat u uw huurwaarborg terugkrijgt, ongeacht wat uw situatie is of waar u zich bevindt.

blank

Wij regelen alles van A tot Z zodat uw verhuizing soepel verloopt en u zonder problemen terug kunt keren naar uw land

Alle aandacht voor uw aanvraag

De eerste stap van ons werk bestaat uit het verzamelen van alle informatie met betrekking tot uw situatie. Iedere expat heeft met verschillende vereisten te maken en dat is de reden dat GMFC zich aanpast aan ieder afzonderlijk geval. Daarom werken wij met aandacht, vanaf het begin tot het einde van onze opdracht, zodat wij de best mogelijke service kunnen leveren. Uw tevredenheid en uw peace of mind gelden als prioriteit voor ons.

Tussenkomst door ons gekwalificeerde en dynamische team

Als wij eenmaal beschikken over alle informatie, komen onze medewerkers en gekwalificeerde technici bij u thuis om alle werkzaamheden uit te voeren die nodig zijn om de binnen- en buitenkant van uw woning terug in nieuwstaat te brengen:

  • Reiniging van de hele woning: vloeren, wanden, plafonds, ramen, enz.,
  • Reparatie en afwerking : wegwerken van oneffenheden op de muren, schilderwerk, enz.,
  • Onderhoud van de buitenruimten.

We doen er alles aan opdat uw huurwoning in perfecte staat is voordat de taxateur komt om de inventaris op de maken en dit zowel voor huizen als appartementen, al dan niet gemeubileerd.

Aanwezigheid van een medewerker van GMFC tijdens de inventarisatie van uw woning

Dit onderdeel is vaak erg stressvol want de deskundige die de inspectie moet uitvoeren stelt hoge eisen als het gaat om netheid en afwerking. Om er zeker van te zijn dat er meteen gereageerd kan worden en om problemen te voorkomen, is een medewerker van ons aanwezig tijdens het opmaken van de inventaris. Deze laatste kan antwoord geven op vragen van de deskundige en onmiddellijk een oplossing regelen voor eventuele door de deskundige aangestipte onvolkomenheden door een medewerker of technicus op te bellen die het probleem kan oplossen.

Terugbetaling van uw huurwaarborg

Omdat wij aanwezig zijn, een luisterend oor bieden en kunnen reageren gedurende de hele periode van het regelen van uw verhuizing, kunnen wij u garanderen dat u uw huurwaarborg terug zult krijgen na afloop van uw huurovereenkomst. GMFC staat ten dienste van expats om hen de gemoedsrust te gunnen waar zij naar zoeken bij hun vertrek.

Onze klanten in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant

Neem contact met ons op voor snelle hulp voordat u gaat verhuizen

Bent u een expat en wilt u graag gebruik maken van onze vakkundige en volledige dienstverlening met het oog op uw terugkeer naar uw land? Waar in België u ook woont, wij zijn 7/7 open en beantwoorden al uw vragen per telefoon via het nummer +32 477 790 524. Wilt u graag een gedetailleerde offerte op maat ontvangen? Stuur ons dan uw verzoek via het contactformulier. Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren.