GMFC, ervaren leverancier van diensten en onderhoudswerkzaamheden, actief in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant

Wat zijn onze doelen?

Verhuizen levert soms veel stress op, met name tijdens het opmaken van de inventaris door de betreffende deskundige die soms erg veeleisend en strikt kan zijn. Al meer dan 10 jaar begeleidt GMFC u bij de uitvoering van de werkzaamheden met het oog op het weer in oorspronkelijke staat terugbrengen van uw woning. Aangezien wij u de volledige zorg voor deze taak uit handen nemen, kunt u erop rekenen dat u uw huurwaarborg terugkrijgt.

Ter voorbereiding van dat gesprek, stelt GMFC de kennis en ervaring van haar medewerkers tot uw beschikking voor de schoonmaak en de eventuele reparatiewerkzaamheden in uw woning en dit onafhankelijk van de plaats waar deze zich bevindt in Vlaanderen (Antwerpen, Gent …), Wallonië (Terhulpen, Waterloo …) of het Brussels Gewest. Om u onaangename verrassingen te besparen, zal een medewerker van GMFC aanwezig zijn bij de oplevering van de woning om te kunnen reageren op de vragen van de taxateur en bij problemen snel en doeltreffend oplossingen uit te kunnen voeren. Naast deze belangrijkste service, voeren wij ook verschillende andere dagelijkse onderhoudstaken uit met als doel het verblijf van expats in België te vergemakkelijken.

Welke garanties biedt GMFC u?

Onze partners

GMFC is aangesloten bij een groot aantal organisaties die bekend staan om hun dienstverlening aan expats, een kwaliteitsgarantie waardoor wij u de best mogelijke service kunnen bieden:

Wie zijn wij?

Het jonge en dynamische team van GMFC is flexibel en proactief en heeft oog voor uw wensen. Onze adequate gekwalificeerde medewerkers werken altijd onder supervisie van een meerdere zodat u zeker de best mogelijke kwaliteit kunt verwachten.

De medewerkers van GMFC

Gianluca, eigenaar van het bedrijf en operationeel directeur met 25 jaar ervaring in de professionele schoonmaak. Meer dan 10 jaar geleden heeft hij GMFC opgericht met als doel het faciliteren van verhuizingen voor expats in België zodat zij met een gerust hart kunnen terugkeren naar hun land. Hij is perfect op de hoogte van wat er allemaal komt kijken bij het aflopen van een huurovereenkomst en weet voor elke situatie een oplossing te bedenken.

Nourredine, teamleider die toeziet op het hele proces van de schoonmaak en het weer in oorspronkelijke staat brengen van de woning. Hij controleert of het appartement of het huis in perfect schone staat is alvorens de deskundige komt om de inventaris op te maken. Zijn doel? Dat u uw huurwaarborg terugkrijgt.

Lorenzo, deze duizendpoot die onlangs ons team is komen versterken, draagt zorg voor de uitvoering van alle soorten onderhoudswerkzaamheden in de woningen. Dankzij zijn werklust en enthousiasme kunt u er zeker van zijn dat u helemaal tevreden bent na afloop van zijn diensten.

Onze klanten in Brussel, Wallonië en Vlaanderen

Neem contact op met GMFC Cleaning & Facility Services

Ons bedrijf staat bekend om zijn professionalisme en complete service op maat voor expats. Wij staan 7/7 voor u klaar om te zorgen voor allerhande werkzaamheden in verband met reiniging, onderhoud en reparatie. Gun uzelf totale zorgeloosheid door aan ons de schoonmaak van uw gehuurde goed toe te vertrouwen voordat u gaat verhuizen. Of u nu in Vlaanderen (Antwerpen, Leuven …), Wallonië (Lasne, Waterloo …) of Brussel woont, wij komen u snel helpen.