blank

Een verhuisdienst beschikbaar in heel Europa

Bent u van plan om binnenkort te verhuizen? Dankzij ons professioneel, punctueel en gekwalificeerd team, kunnen wij uw verhuis volledig voor onze rekening nemen, zodat u in alle rust kunt verhuizen. Wij staan tot uw beschikking voor elke dienst aangaande verhuizing in België en in de rest van Europa.
blank
blank

Complete dienstverlening van A tot Z

Of het nu gaat om een nationale of een internationale verhuis, GMFC biedt u een complete dienstverlening. Onze expertverhuizers begeleiden u bij alle stappen zodat uw verhuis in optimale omstandigheden verloopt. Op die manier vermijdt u dat er zaken vergeten worden of dat er materiaal beschadigd raakt.

Dankzij haar 10 jaar ervaring ten dienste van expats, garandeert GMFC u een complete dienstverlening van hoge kwaliteit: inpakken van uw spullen, schoonmaak en klusjes voor de inventarisatie, transport van goederen … Neem contact met ons op voor extra toelichting over ons aanbod. Verhuizingen kennen geen geheimen voor ons, of het nu is voor een particulier of een bedrijf.

Betrouwbare onderneming
Hoogwaardige dienstverlening
Gemoedsrust gegarandeerd

Verhuur van lift

Bij een verhuis kunnen er zich moeilijkheden voordoen, zoals meubels die te groot of niet sterk genoeg zijn voor in een lift of om van een trap te dragen. Als dat bij u het geval zou zijn, weet dan dat wij ook een liftdienst aanbieden.

Het heftoestel, ook wel gekend als meubellift of lift, is een hefapparaat speciaal ontworpen om verhuizingen en het transport van meubels en huishoudtoestellen te vergemakkelijken. Het wordt vooral gebruikt bij het laden en lossen van vrachtwagens, bestelwagens of andere transportmiddelen.

In het kader van een volledige verhuis of als op zichzelf staande dienst, beschikt GMFC over een meubellift voor het eenvoudig en veilig verplaatsen van uw meubilair.

Praktisch
Snel
Veilig

blank

Schakel de hulp in van GMFC voor uw verhuis in Europa

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u op zoek naar de diensten van een professioneel bedrijf? GMFC staat voor u klaar en neemt uw verhuis van begin tot eind uit uw handen, en dit in gans Europa.

Wenst u ons enkele vragen te stellen omtrent onze diensten? Wilt u graag een gedetailleerde offerte krijgen die aan uw situatie is aangepast? Bel ons dan via +32 477 790 524 of vul het speciaal daarvoor bestemde contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u snel een persoonlijk antwoord krijgt.