blank

GMFC Cleaning & Facility Services Uw partner als het gaat om dienstverlening en werkzaamheden voor de boedelbeschrijving, actief in heel België

blank

Woont u in Brussel, Vlaams-Brabant of Waals-Brabant als expat of Belgische ingezetene en staat u op het punt om te gaan verhuizen? Als bedrijf gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voert GMFC op snelle en efficiënte wijze alle onderhoudstaken en overige kleine reparatiewerkzaamheden uit voor de afloop van uw huurovereenkomst. Met meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied zijn wij in staat om u een alomvattende hoogwaardige dienstverlening te garanderen, waar u ook woont in België.

U kunt profiteren van onze expertise en de voortvarendheid waarmee ons gemotiveerde team te werk gaat, waarbij alles erop gericht is dat u uw huurwaarborg terugkrijgt. Onze diensten zijn hoofdzakelijk gericht op expats die graag willen dat de boedelbeschrijving soepel verloopt zodat zij met een gerust hart kunnen terugkeren naar hun land. Maar wij kunnen onze diensten ook aanbieden aan Belgische ingezetenen die verhuizen naar een nieuwe bestemming.

Onze dienstverlening ten behoeve van expats

Gegarandeerde terugbetaling van uw huurwaarborg

Voor expats kunnen de boedelbeschrijving en het terugkrijgen van de huurwaarborg een hoop stress opleveren en soms moeilijk te organiseren zijn. De medewerkers van GMFC die gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van gebouwen staan tot uw dienst voor de volledige reiniging en alle overige kleine werkzaamheden met als doel de binnenkant van de woning er weer uit te laten zien als nieuw, voordat degene die de inventaris komt opmaken voor de deur staat. Het reinigen van de vloeren en plafonds, schilderen, sanitair, elektriciteit, timmerwerk, klein metselwerk, enz. Welke taken er ook liggen te wachten, GMFC draagt er zorg voor dat deze op onberispelijke wijze worden uitgevoerd zodat u met een gerust hart kunt terugkeren naar uw land. 

Omdat wij u willen garanderen dat u uw huurwaarborg koste wat kost terugkrijgt zal een van onze medewerkers aanwezig zijn bij de boedelbeschrijving. Deze persoon zal vragen beantwoorden en voor ieder eventueel defect dat door de taxateur tijdens de inspectie wordt genoemd met een oplossing komen. Als u dus kiest voor onze dienstverlening voordat uw huurovereenkomst afloopt en u weer terugkeert naar uw land, kiest u voor een hoogwaardige dienstverlening waarmee u gegarandeerd zonder problemen en op een eenvoudige en vlotte manier kunt verhuizen omdat wij voor alles zorgen.

blank

Een ‘Schoonmaak & verhuis’ pakket

Profiteer van onze volledige service waarbij onze teams voor alles zorgen! Ze zorgen voor de verhuis van uw meubels en spullen in België en in heel Europa en nadien voor de schoonmaak vóór de inventarisatie van uw woning. Een liftdienst wordt aangeboden voor appartementsverhuizingen of complexere situaties.

blank
Verhuizing met of zonder lift
+ meubeldemontagedienst
blank
Kwaliteitsschoonmaak voor inventarisatie
en diensten door multi-inzetbare vakmensen
blank
Intrek in alle rust
+ meubelmontagedienst
1
2
3
blank

Aanverwante diensten voor expats woonachtig in Brussel, Vlaanderen of Wallonië

Bij GMFC vormen de veelzijdigheid en de ervaring op het gebied van schoonmaak ontegenzeggelijk de grootste troeven. Wij zijn in staat om een groot aantal aanverwante werkzaamheden te verrichten om het verblijf van expats in België nog aangenamer te laten verlopen, of het nu om een huis of appartement gaat, al dan niet gemeubileerd:

  • Dagelijkse schoonmaak van uw interieur: oppervlakken, ramen, was, enz.
  • Onderhoud van buitenruimten: tuinonderhoud, grasmaaien, onderhoud van uw terras, enz.
  • Klusjesdienst: elektriciteits-, loodgieters- en timmerwerkzaamheden, kleine reparaties en afwerking.
  • Housekeeping: strijkwerk, kleine boodschappen en het bereiden van maaltijden.
  • Renovatiewerkzaamheden: schilderen, vloerbedekking, isolatie, plafonnering, tegelwerk, enz.
  • Schoonmaakservice voor gordijnen en beddengoed voor gemeubileerde appartementen

Waarom voor ons kiezen voor de schoonmaak en andere werkzaamheden met het oog op het aflopen van uw huurovereenkomst?

Als u een beroep doet op GMFC Cleaning & Facility Services dan bent u er zeker van dat uw verhuis en de terugkeer naar uw land probleemloos verloopt:

Onze klanten

Dankzij de kwaliteit van onze prestaties en de algehele aanpak waar wij voor staan, werkt ons bedrijf samen met een groot aantal bekende bedrijven:

blank

Onze dienstverlening aan particulieren en zakelijke klanten in Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant

Als specialisten in de dienstverlening aan expats zijn wij ook bereid om onze diensten aan te bieden aan Belgische ingezetenen. Wij zorgen voor de reiniging en het weer terug in oorspronkelijke staat brengen van uw appartement of huis voor uw verhuizing zodat u uw huurwaarborg terugkrijgt. Wij stellen onze diverse onderhoudsdiensten tot uw beschikking: dagelijkse schoonmaak van uw gebouwen, inclusief de buitenkant, huishoudelijke taken en kleine renovatiewerkzaamheden door een klusjesman.

 Neem meteen contact met ons op om te profiteren van eersteklasdiensten die met de grootste zorg worden uitgevoerd, waar u ook woont: Brussel en periferie, Waals gewest (Waterloo, Lasne …) en Vlaams gewest (Leuven, Antwerpen …).

blank

Wij zijn partner van

Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een offerte

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening in het kader van uw verhuizing? Wilt u graag dat u het hele proces uit handen wordt genomen zodat u zonder problemen weer terug kunt keren naar uw land? GMFC staat voor hoogwaardige dienstverlening. Of u nu in Brussel, Tervuren, Gent of Leuven woont, wij zijn actief in heel België. Neem telefonisch contact met ons op via +32 477 790 524 of via bijgaand formulier. Wij reageren binnen 24 uur en sturen u een offerte op maat afgestemd op uw situatie.