blank

De expertise van GMFC voor dienstverlening op het gebied van het onderhoud van huizen en appartementen in Brussel, Vlaanderen en Wallonië

Ons betrouwbare en deskundige schoonmaakbedrijf heeft een bijzonder oog voor detail. Onze teams van gekwalificeerde vaklieden en technici zijn bereid om u te begeleiden en aangepaste oplossingen te zoeken voor specifieke vragen. Of het nu gaat om eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, het schoonmaken van uw huis of om renovaties van uw gebouwen, u kunt rekenen op onze expertise en ons luisterend oor voor een hoogwaardige dienstverlening.

blank

Onze specialiteit: het schoonmaken en weer in oorspronkelijke staat brengen voor de inventarisatie

Volledige begeleiding voor expats die hun huurwaarborg willen terugkrijgen zonder problemen

Bent u expat en loopt uw huurovereenkomst binnenkort af? U moet dus de sleutel van uw woning teruggeven tijdens het bezoek van een taxateur die een nauwgezette inventaris zal gaan opmaken. Om zo goed mogelijk te zijn voorbereid op deze procedure is GMFC aanwezig met zijn ervaring van meer dan tien jaar in het veld om schoonmaakwerkzaamheden en de nodige kleine reparaties uit te voeren. Wij garanderen alle expats die bij hun vertrek uit België een beroep op ons doen de teruggave van hun huurwaarborg.

blank
blank

GMFC stelt zich ook beschikbaar voor zakelijke klanten en particulieren

Want ook als Belgisch ingezetene kunt u de wens hebben om uw woning te laten reinigen en terug te brengen naar de oorspronkelijke staat voordat uw huurovereenkomst afloopt, GMFC staat overal in België ook voor u klaar. Of het nu in Wallonië, Vlaanderen of Brussel is, wij kunnen snel ter plaatse zijn om de binnen- en buitenkant van uw (al dan niet gemeubileerde) huurwoning te reinigen en te renoveren.

Dagelijks onderhoud van bedrijfsruimten, openbare of particuliere gebouwen

Bent u op zoek naar dagelijkse schoonmaakdiensten om onderhoudstaken te verrichten waarvoor u zelf geen tijd heeft? Wij leveren diensten van hoogwaardige kwaliteit voor om het even welke ruimte die moet worden schoongemaakt: kantoren, supermarkt, zelfstandige winkel, gemeenschappelijke ruimten van een flatgebouw, fabriek, ambachtelijke werkplaats, hotel, school, enz.

Wij kunnen zorgen voor de vakkundige schoonmaak van alle soorten oppervlakken (tegels, aardewerk, parket, vloerbedekking, tapijt …), of het nu gaat om stofvrij maken, vegen of wassen. Wij zorgen ervoor dat alle hardnekkige vlekken op muren en plafonds worden verwijderd zodat uw interieur perfect schoon is. GMFC is gekwalificeerd voor het schuren van parketvloeren en het kristalliseren van marmer als het nodig is dat uw vloer er weer uitziet als nieuw. Ook zorgen wij voor het wassen van ramen en andere glazen oppervlakken: vensters, glazen wanden, glazen trappen…

blank

Het uitvoeren van huishoudelijke taken

blank

Het dagelijks leven met een gezin in combinatie met werk kan wel eens erg druk zijn. Het is eigenlijk nooit gemakkelijk om de verschillende huishoudelijke taken op dagbasis uit te voeren. GMFC kan u laten profiteren van de deskundigheid van zijn medewerkers die bij u thuis het huishouden komen doen. Wij garanderen u een perfect resultaat, ongeacht de geleverde dienst: 

 

 • Schoonmaken in het algemeen,
 • Wassen en strijken van textiel,
 • Kleine dagelijkse boodschappen,
 • Voorbereiden van maaltijden.

De diensten van een klusjesman

Heeft u klusjes liggen die moeten worden uitgevoerd? Waar in België u ook woont, onze klusjesmannen zijn bereid om naar uw huis te komen om de nodige reparatie– of herstelwerkzaamheden uit te voeren met de vereiste nauwkeurigheid. Hun kwalificaties staan garant voor vakkundig en perfect uitgevoerd werk:

 • In elkaar zetten en uit elkaar halen van meubels,
 • Elektriciteits-, loodgieters– en timmerwerkzaamheden,
 • Klein metselwerk, reparatie en afwerking van muren en plafonds,
 • Reparatie van diverse apparaten.
blank

Reiniging van uw buitenruimten

blank

Als u beschikt over een tuin of een terras en u heeft een tuinman nodig die onderhoud kan verrichten of uw buitenruimte weer in de oorspronkelijke staat terug kan brengen, doe dan een beroep op GMFC. Wij beschikken over een team van vaardige en toegewijde vakmensen die uw groene ruimte, balkon of terras met zorg onder handen zullen nemen:

 • Hovenierswerk: grasmaaien, snoeien van heggen, enz.,
 • Aanpassingen buiten,
 • Renovatie van terrassen en balkons.

Verrichten van allerlei soorten renovatiewerkzaamheden

GMFC is uw betrouwbare partner voor al uw renovaties, zowel volledige als gedeeltelijke renovaties en zowel voor uw eigen woning als voor uw bedrijfsgebouwen. Ons bedrijf beschikt over een intern team van vakmensen die gekwalificeerd zijn in alle facetten van de bouw. Van metselwerk (afbreken van muren en installatie van wanden en verlaagde plafonds) tot loodgieterswerk, met inbegrip van verwarming, elektriciteit, schilderwerk, isolatie, het plaatsen van ramen, wand- of vloerbekleding, plafonnering en het aanleggen van keukens en badkamers. Wij beheersen alle vaardigheden die nodig zijn voor de uitvoering van uw project.

Onze voorman zal uw speciale aanspreekpunt zijn gedurende het hele proces. Hij zal regelmatig toezien op de werkzaamheden zodat de kwaliteit van de verrichtingen wordt gegarandeerd en de overeengekomen deadlines worden nagekomen. Bij GMFC verbinden we ons ertoe om u een onberispelijke service te leveren opdat uw renovatieproject een absoluut succes wordt.

blank

Wilt u een beroep doen op een van onze diensten in Brussel, Vlaanderen of Wallonië?

Wilt u na kennis te hebben genomen van het grote aantal diensten dat wij leveren, graag contact opnemen met ons voor meer informatie of een offerte op maat? Bel ons dan via +32 477 790 524 of vul het speciaal daarvoor bestemde contactformulier in. Wij sturen u zo snel mogelijk een reactie op maat afhankelijk van uw situatie en locatie.