OVER ONS

logo-gmfc

GMFC Cleaning & Facility Services werd opgericht in 2012 met de missie om expats te helpen hun huurwaarborg terug te krijgen.

Expats staan voor een zeer stressvolle en moeilijke tijd wanneer ze België verlaten. Zij moeten zich bezighouden met de verschillende administratieve procedures, hun verhuizing en tegelijkertijd hun verantwoordelijkheden voor werk en gezin blijven nakomen.

Met dit in het achterhoofd biedt GMFC diensten aan om expats te helpen hun huurwoningen terug te brengen in de staat waarin ze werden gehuurd.

Bij een vertrek zal een deskundige alle details van een woning controleren voor de boedelbeschrijving.

Bij deze boedelbeschrijving voor vertrek zal er altijd iemand van het GMFC-team aanwezig zijn om de vragen van de deskundige te beantwoorden en de vertrekkende huurder te begeleiden en ervoor te zorgen dat hij of zij de huurwaarborg terugkrijgt.

GMFC biedt niet alleen een eindschoonmaak van hoge kwaliteit, maar ook een verscheidenheid aan diensten voor eventuele reparaties of vervangingen.

Dankzij het professionalisme van GMFC Cleaning & Facility Service kan elke expat er zeker van zijn dat hij of zij de huurwaarborg terugkrijgt!

Onze expertise tot uw dienst

U krijgt snel een offerte.
Vraag een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

Iemand van het GMFC-team zal aanwezig zijn bij de boedelbeschrijving voor vertrek. Niets wordt aan het toeval overgelaten!

U krijgt uw huurwaarborg terug. We garanderen het u!