RENOVATIEWERKEN

Onze beste vakmensen voor een gedeeltelijke of volledige renovatie.

Met het oog op een volledige of gedeeltelijke renovatie van een privéwoning of van professionele ruimten kan GMFC een beroep doen op een veelzijdig bouwteam bestaande uit gekwalificeerde werknemers binnen de domeinen van metselwerk (afbraak van muren, plaatsen van wanden,…), loodgieterij, verwarming, elektriciteit, schilderwerken, plaatsen van ramen, muur- en vloerbekleding maar ook keuken- en badkamerinstallaties.

De werfleider wordt aangesteld als contactpersoon van de klant en staat in voor een regelmatige opvolging van de werken, wat vertaald wordt in kwalitatief hoogstaande prestaties en een stipte naleving van de vooraf vastgelegde termijnen.

BOUWWERKEN:

  • Schilderen van gebouwen,
  • Muur- en vloerbekleding,
  • Isolatie – Wanden – Verlaagde plafonds – Blinde vloeren,
  • Algemeen schrijnwerk en houten gebinten,
  • Bepleistering – Behangen – Stukadoren,
  • Dekvloeren en betegeling..
Travaux en bâtiment

ARKET EN TEGELVLOEREN:

GMFC stelt een professioneel team ter beschikking voor al uw schilderwerken binnen en buiten,bij u thuis of op uw werkplaats.

Of het nu gaat om een gewone “opfrisbeurt” dan wel een complete remake van een kamer, appartement, gevel,… onze schilders stellen alles in het werk om u een tiptop resultaat te verzekeren.

Travaux de peinture

ARKET EN TEGELVLOEREN:

GMFC heeft een aanbod van diensten voor de behandeling van uw parket en tegelvloeren..

Onze vakmensen staan in voor het feilloos kristalliseren van uw marmer, het boenen van uw linoleum, het afsteken en/of renoveren van uw vloeren, het gladschuren, boenen of coaten van uw parket of plankenvloeren zodat ze er weer als nieuw uitzien en optimaal beschermd zijn.

Parquets et planchers

ONDERHOUD VAN DE GROENE RUIMTEN:

GMFC beschikt tevens over een team van gepassioneerde en veelzijdige tuiniers voor de aanleg en het onderhoud van al uw groene ruimten.

Of u nu uw tuin wilt laten aanleggen of iemand nodig heeft voor het onderhoud van de bloemperken, het maaien van het gazon, snoeiwerken, omhakken of ontwortelen van bomen, het ophogen of nivelleren van uw terrein, maar ook voor het onderhouden of voorbereiden van uw zwembad op de winter, bij GMFC vindt u beslist het gepaste antwoord.

Entretien des espaces verts
Offerteaanvraag

GMFC complies with the new standards as stated in the regulations concerning the coronavirus crisis.
Our staff is fully equipped with protections to be able to safely work with the public.