Maak kennis met het team

team-gianluca

Gianluca staat aan het hoofd van de operationele dienst, hij is hands-on en weet perfect hoe het proces van boedelbeschrijvingen aan het einde van een huurovereenkomst verloopt! Gianluca heeft meer dan 25 jaar ervaring in professionele schoonmaak en heeft GMFC in 2012 opgericht om expats te helpen met een oplossing voor de makkelijkste en eenvoudigste verhuiservaring.

Nourredine is onze teamleider die toezicht houdt op de schoonmaak en samen met de klant controleert of alles in orde is voor de boedelbeschrijving. Hij zal ervoor zorgen dat u uw huurwaarborg terugkrijgt!

Nourredine
team-orhan

Orhan is de hoofdcoördinator. Hij is een gepassioneerd, respectvol en hardwerkend persoon met een scherp oog voor detail. U kunt op hem rekenen voor een kwaliteitsvolle service voor uw eindschoonmaak.

Lorenzo is ons nieuwste teamlid. Hij is dynamisch, enthousiast en leergierig, en wil onze klanten een topservice bieden.

lorenzo

GMFC is een bedrijf met een jong, dynamisch, proactief, flexibel en beschikbaar team, steeds onder toezicht van een senior manager.